Skip to content
FullSizeRender

HELLO

Vad glad jag blir att just du trillat in här, till mitt kreativa hem. Det är vad detta företag har vuxit till att bli. Från en 14 åring som gillade till att fotografera & startade företag 2012… Till att idag utvecklas till en liten webbyrå.

På min rygg sitter två fåglar på en gren som sedan sträcker sig ut till ordet tillsammans. Det ordet tror jag starkt på. Ensam är inte stark. Vi behöver alla varandra. Tillsammans skapar vi minnen, vi delar gåvan som vi kallar för livet.

Jag är så tacksam att få möjligheten att arbeta med något som jag verkligen älskar. För jag älskar verkligen att skapa, att få driva projekt, att gå från en idé till verklighet, fånga de där ögonblicken som betyder allt, men framförallt äran att få tillsammans med dig skapa delightful moments.

Kanske får jag äran att tillsammans med dig dela din bröllopsdag, fånga alla överväldigande känslor, så att du kan minnas och återuppleva just den fantastiska dagen.

Eller så har du dina ögonstenar där hemma, de växer upp så fort. Du vill fånga ögonblicket här och nu. Kunna minnas dessa tider.

Låt oss göra det tillsammans. Det blir kul! 

fll

 

 

JAG ÄR EN

”Låt oss ge akt på varandra & sporra varandra

till kärlek och goda gärningar Heb 10:24